Wäläkky on mukana uudessa WIRTA-palvelukeskuksessa

24.09.2021 16:34

Wäläkky on mukana uudessa WIRTA-palvelukeskuksessa, joka toimii Varkauden kaupungintalolla. WIRTA on uusi työnantajille, työnhakijoille sekä koulutuksesta ja yrittäjyydestä kiinnostuneille suunnattu palvelu. Palvelun tavoitteena on helpottaa ja nopeuttaa seudun yritysten työvoiman saamista, työttömien työllistymistä sekä yritystoiminnan aloittamista.

WIRTA -yhteispalveluja on tarjolla keskiviikkoisin klo 9-15 välisenä aikana. Matalan kynnyksen palvelua on tarjolla työnhakijoille koko päivän ja työnantajille erityisesti aamupäivisin klo 9-12 välillä. Keskiviikkoisin paikalla ovat Navitas yrityspalvelujen ja/tai uusyrityskeskus Wäläkyn edustaja sekä Savon ammattiopiston ja TE -toimiston edustajat. Sen lisäksi kaupungin työllisyyspalvelut ja työttömien monialainen yhteispalvelu toimivat tiloissa jokaisena arkipäivänä.

Wäläkyn yritysneuvoja on tavattavissa WIRTA -palvelukeskuksessa seuraavina keskiviikkoina klo 9-12 välisenä aikana: 6.10, 3.11, 17.11, 1.12 ja 15.12. Muina keskiviikkoina paikalla on Navitas Yrityspalvelujen edustaja. Voit tulla juttelemaan yritystoiminnan aloittamiseen ja yrittäjyyteen liittyvistä asioista ilman ajanvarausta tai halutessasi voit myös varata ajan tapaamiseen: p. 040 701 5066.

Wirta-yhteispalvelupiste toimii Varkauden kaupungintalon D-siivessä (käynti Wredenkadun puolelta). 

Tervetuloa!

Puolueetonta asiantuntija-apua